Altijd de laagste prijsgarantie!

Nu ook mogelijk

Bezoek op afspraak

regarding the Coronavirus

Deze optie is geheel vrijblijvend. U bent ook altijd welkom om zonder afspraak binnen te lopen bij een van onze vestigingen.

Ervaringen met Trend Vloeren

Kors Bruin
Lees verder
“Ervaring met het leggen van een houten vloer hadden wij niet. Je ziet er wel tegenop om dit zelf te gaan doen. En achteraf viel het best mee. Bas heeft ons goed geadviseerd. Onze ervaring met Trendvloeren is positief. Wat ons betreft een aanrader. Goede service, nette prijs…..en wat een mooie vloer ligt er nu bij ons in huis. Dank voor de service. K. de Bruin”
de rijk
Lees verder
“leuk en fijn geholpen bij trendvloeren. hebben goed advies gekregen. goede service wij zijn super blij met onze stoer eiken vloer.”
Bob & Rox
Lees verder
“Wij kennen Trendvloeren al wat jaren, in het verleden hebben wij en ook andere familieleden en vrienden daar in het verleden al eerder een houten vloer gekocht. Voor ons nieuwe huis waren wij opzoek naar een houten vloer die geschikt moest zijn voor de vloerverwarming beneden. Voor de boven verdiepingen wilden wij de eerder gekochte “massieve” eiken vloer meenemen omdat we daar zeer tevreden mee waren. In April dit jaar zijn we langs Trendvloeren gegaan voor een stukje advies over eiken vloeren met vloerverwarming en het reinigen van de bestaande vloer. Trendvloeren heeft ons goed geadviseerd naar de mogelijkheden. Aan het eind van het gesprek hebben wij gekozen voor een enkel gerookte eiken “multiplank” vloer met White-Wash. 2 maanden geleden hebben we de vloer zelf gelegd, we kwamen een aantal planken te kort die we gelijk konden ophalen. De vloer boven hebben we op advies van Trendvloeren eerst in de intensief reiniger gezet en vervolgens weer in de olie. Inmiddels genieten we alweer een paar weken van 2 hele mooie vloeren waar we allerlei complimenten over krijgen van kennissen en familie. Kortom wij zijn wederom erg tevreden met de service, prijs, kwaliteit en het advies van Trendvloeren.”
Albert Wattimena
Lees verder
“Wij zijn erg prettig en goed geholpen bij trendvloeren. Met wat flink wat advies en ideeën van trendvloeren hebben wij een mooie eikenvloer voor een scherpe prijs gekocht. Bedankt trendvloeren wij raden jullie zeker aan bij vrienden en familie. Bron: Google bedrijfspagina”
Annique Binsbergen
Lees verder
“Beste Bas Beetje laat maar zoals beloofd een berichtje over de vloer. In juli heb ik bij jullie een robuust eiken vloer gekocht. De vloer ziet er echt prachtig uit. Nu ik ook bijna alle plinten heb liggen ben ik helemaal blij met het resultaat. Het is een erg mooie vloer geworden. Bedankt voor de goede service! Met vriendelijke groet, A. van Binsbergen Beesd Bron: Google bedrijfspagina.”
Jeroen van Dijk
Lees verder
“Ik heb onlangs een eiken vloer aangeschaft bij Trendvloeren.nl We waren het al snel eens over een goeie prijs, en ook het brengen en leggen van de vloer was geen probleem. Binnen 2 weken was mijn nieuwe huis omgetoverd tot en lux paleis. Bas bedankt voor de gouden service! Met vriendelijke groet, Jeroen van Dijk Bron: Google bedrijfspagina”
Jasper de Ruiter
Lees verder
“Ik heb bij Bas van Trendvloeren een eiken houten vloeren van 90 m2 gekocht en wil hem hierbij bedanken voor de service en de mooie vloer! Bron: Google bedrijfspagina.”
Sabina Delgado Martinez
Lees verder
“Ik heb enige tijd geleden een vloer bij Trendvloeren gekocht. Hij ligt enorm mooi in ons appartement! Het is het pronkstuk van onze woning en we hebben er al vele complimentjes voor mogen ontvangen. We zijn erg goed geholpen bij Trendvloeren en zouden het iedereen aanraden! Bron: Google bedrijfspagina”
Gertjan Vervoort
Lees verder
“Eind 2014 een vloer gekocht bij TrendVloeren in ‘t Goy. Na verschillende sites te hebben bekeken zijn wij gevallen voor de scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding van dit bedrijf. We hebben de vloer laten leggen door een medewerker van TrendVloeren en hij ligt er uitstekend bij. Nazorg is ook uitstekend: de eigenaar heeft, na het leggen van de vloer, nog contact met ons opgenomen om te vragen of alles naar wens was. Al met al: uitstekende vloeren voor een scherpe prijs. Bron: Google bedrijfspagina”
Ilona Vos
Lees verder
“Een aantal maanden geleden hebben wij een houten vloer bij jullie gekocht (eiken rustiek ambiance). Toen we de planken eenmaal thuis hadden, vond onze aannemer, die de vloer zou gaan leggen, een aantal van de planken wat krom en wij vonden bepaalde planken toch teveel knoesten hebben. Dit was vast een incident en wij mochten bij jullie terugkomen om de voor ons ongewenste planken te mogen omruilen. Bas gaf aan, dat de vloer vast prachtig zou zijn als ‘ie eenmaal lag. En, zoals beloofd laten wij nu weten dat dit inderdaad zo is. De vloer is prachtig en we krijgen er veel complimenten over. Door de wat groffe structuur met de knoesten en hier en daar een gaatje lijkt de vloer veel ouder dan hij is, waardoor mensen denken dat het de originele vloer is van onze jaren 30 woning. Dit was ook wat wij beoogden met onze houten vloer, dus een beter compliment kun je niet krijgen. Hartelijk dank voor jullie service! Bron: Google bedrijfspagina.”
Daan de Keijzer
Lees verder
“In mei een vloer gekocht bij Trendvloeren. Keurig geholpen en mooie scherpe prijs mogen ontvangen via de offerte! Trendvloeren heeft de planken thuis bezorgd met alle bijbehorende spullen en de eigenaar hielp tevens met uitladen van de planken. Ben zeer blij met de vloer en geniet er elke dag weer van! Stevig en kan tegen een stootje. Dank je wel jongens voor de mooie vloer en goede service. Bron: Google bedrijfspagina”
Marjolijn Bonthuis
Lees verder
“Ik heb positieve ervaringen met eigenaar Bas van Trendvloeren. Oprechte en integere man die met je meedenkt, problemen goed oplost en goede service verleend. Leuke persoonlijke benadering. Ben erg blij met mijn prachtige robuust eiken vloer van 20 cm brede planken welke ik zonder meerprijs te hoeven betalen meekreeg omdat er meer planken van 20cm op voorraad waren dan de door mij bestelde 18cm brede planken. Heel fijn! Prachtige breedte! Schitterende kleur en verliefd op de vele knoesten. Een plaatje! Dank je wel Bas! Ik draag jou en je bedrijf een warm hart toe! Hartelijke groet, Marjolijn Bonthuis Bron: Google bedrijfspagina”
Henk de Vries
Lees verder
“t Goy 06. Feb 2014 Ik las de negatieve recensies en zo heb ik Trendvloeren helemaal niet ervaren. Hierbij wil ik graag ook mijn recensie plaatsen. Ik heb in 2013 120 m2 Eiken rustiek vloer gekocht voor ons meer dan 100 jaar oude huis. Wij hebben bewust gekozen voor een vloer met iets meer noesten omdat dit bij het huis past. Ook konden we kiezen uit de beste vloer zonder noesten maar dit hebben we bewust niet gedaan, zo kan je ook kiezen voor de goedkoopste variant, deze hebben natuurlijk veel meer noesten en scheuren waardoor er veel meer verzaagd moet worden, je kan dus zelf kiezen welke soort vloer je wilt hebben. Als je voor het goedkoopste gaat en wilt een super vloer dan werkt dit niet, dan moet je zelf iets meer investeren. Ook kregen wij de levering gratis zeep en extra plinten, kortom Trendvloeren ga zo door! En op internet staat duidelijk dat de prijzen i.c.m. ondervloer en plinten zijn, moet je gewoon goed lezen! Bron: Tupalo”
Wiedijk
Lees verder
“Hallo Allemaal, Allereerst de complimenten voor Robert Baars die heeft in twee dagen onze eiken vloer keurig gelegd incl. plinten en olie. Een vakman met goed gereedschap die weet hoe hij zijn vak moet uitoefenen. Komt zijn afspraken na, is beleefd echt een top vent. Robert heeft tevens onze deuren en keukenplinten keurig ingekort. Trendvloeren is van offerte tot leveren vloer alle gemaakte afspraken nagekomen. Wij hebben duidelijk aangegeven wat wij wel en niet wilde en hebben daar goed en duidelijk advies in gekregen. Kortom hier een super tevreden klant! Een eiken rustiek ambiance vloer 52 m2 afgenomen. Bron: Tupalo”
Step308
Lees verder
★★★★★ “Recent ook bij dit bedrijf een vloer gekocht. Wij hebben lang rondgekeken en zijn uiteindelijk bij Trendvloeren geslaagd. Vriendelijk personeel en wij kregen deskundig advies. Kregen er helaas wel weinig van de prijs af, maar hebben een mooie deal kunnen maken. Wij hebben de vloer laten leggen en ik moet zeggen dat die er mooi en strak in ligt. Vond de nazorg ook erg goed, de eigenaar belde zelfs nog op of alles naar wens was! Kortom, wij zijn zeer tevreden! Bron: Tupalo”
Klaas de Vries
Lees verder
“Wij hebben een paar maanden een mooie houten vloer gekocht bij Trendvloeren. Onze ervaring met trendvloeren is uitstekend. Wij werden vanaf de start goed geholpen en geadviseerd. Zodoende hebben wij een eiken vloer van 70m2 afgenomen voor de boven en beneden verdieping! Hij ligt er nu een tijdje in maar wij zijn erg tevreden en daarom plaatsen wij deze review.”
John en Remco
Lees verder
“Mijn partner en ik hebben in juli een vloer gekocht bij Trendvloeren in t Gooi, ondanks de vakantie periode was het er erg druk en hebben dus wel even moeten wachten. Er werd goed zaken gedaan, de crisis was hier duidelijk voorbij. Ook wij besloten deze middag een eikenvloer te bestellen, welke we dit weekend gelegd hebben. En ook dit is gelopen zoals verwacht, wel hadden we nog wat vragen over wat leg zaken maar ook deze zijn goed toegelicht. Kortom wij zijn tevreden. John en Remco.”
Roxanne
Lees verder
“Dit jaar zochten wij een nieuwe vloer voor ons nieuwbouwhuis. Door de eigenaar, Bas, werden wij vriendelijk en correct geholpen en werd er meegedacht om te voldoen aan onze wensen. De winkel is overzichtelijk en de uitleg in de verschillen tussen alle vloeren goed! Inmiddels ligt ons enkel gerookt eiken houten vloer er prachtig in en genieten wij iedere dag van de mooie vloer!”
Laura
Lees verder
“Via via kwamen wij bij Trendvloeren terrecht. En met het plan om wat ideeen op te doen en te kijken wat wij nou echt mooi vinden qua vloeren, zijn wij naar binnen gelopen. Al vrij snel werden wij heel vriendelijk geholpen (door Bas). En uiteindelijk liepen we de deur uit en hadden we een prachtige vloer uitgezocht. Inmiddels ligt de vloer in ons huis en zijn we er onwijs blij mee! Zowel met de vloer als met de service van Trendvloeren! Groetjes Laura”
Peter Nitrauw
Lees verder
“Wij hebben dit jaar 2x een eiken vloer gekocht bij Trendvloeren. We zijn netjes geholpen en over de kwaliteit zijn we heel tevreden. De prijs/kwaliteit verhouding is goed.”
Pascal
Lees verder
“Vorige week de gekochte vloer bij Trend vloeren (Bas) op gehaald. Het inladen van de vloer in onze aanhangwagen was bijna leuk om naar te kijken met de heftruck werd de vloer heel eenvoudig en soepel ingeladen en hadden onze handschoenen dus wel thuis kunnen laten. Met wat tips en een instructie zijn we aan de slag gegaan, gelukkig had ik wel wat hulp want 80 m2 vloer was best nog wat werk maar het resultaat mag er zijn echt een leuke vloer. Wij zelf zijn mensen die van duidelijkheid houden en niet van lange verhalen wat denk ik ook maakte dat het eigenlijk best klikte met Bas, ook kon er naast het serieuze gesprek een grapje vanaf. Ondanks dat Bas de vloer direct probeerde te verkopen had hij er begrip voor dat we er even over na wilde denken en zijn we een paar dagen later toen we een keuze gemaakt hadden bij hem terug gekomen. Kortom naar ons idee een leuk bedrijf met een duidelijk aanbod en gewoon goede prijzen. Wij geven Trendvloeren een nuchtere maar goede bedoelde 7.5”
vd Mars
Lees verder
“Ik ben duidelijk en correct geholpen, maar vooral de prijs en snelheid van leveren vond ik fijn. Bedankt. Mvg Renee”
Hans Kuivenhoven
Lees verder
“Wij hebben een hele mooie eiken vloer gekregen voor een alleszins redelijke prijs. Een goed advies, heel behulpzaam en vriendelijk. Ook de service is top.”
fam v Herk
Lees verder
“Beste Bas Afgelopen zaterdag waren wij in de winkel om de kleur van olie voor de vloer te kiezen. Na veel dubben hebben we gekozen voor kleur 5, en ik wilde je in dit mailtje nog even bedanken voor de goede service en advies :-)!! Fijne dag en wellicht tot ziens Met vriendelijke groeten van Y. van Herk”
michel mulders
Lees verder
“wat een bedrijf!! goede services, goede uitleg over het te leggen. mooie rechte planken en nette prijs. ik zou trendvloeren zeker aanbevelen om u houten vloer aan te schaffen. (nee ik werk er niet, of ben bekende van ze :)”
Nicholas Semertzidis
Lees verder
“Onlangs hebben wij een prachtige vloer gekocht bij trendvloeren! Een multiplank van 18 cm breed. Goed geadviseerd waardoor wij hiervoor gekozen hebben. We willen een warme maar wel strakke vloer! Tijdens het leggen bleek dat we zelf de verkeerde plinten hadden gekozen, bas (eigenaar) is ze direct om komen wisselen waardoor de vloer toch af gemaakt ion worden. Inmiddels is hij gelegd en zijn we super blij! Zowel met de service als met de vloer.”
Remco
Lees verder
“Mijn partner en ik hebben in juli een vloer gekocht bij Trendvloeren in t Gooi, ondanks de vakantie periode was het er erg druk en hebben dus wel even moeten wachten. Er werd goed zaken gedaan, de crisis was hier duidelijk voorbij. Ook wij besloten deze middag een eikenvloer te bestellen, welke we dit weekend gelegd hebben. En ook dit is gelopen zoals verwacht, wel hadden we nog wat vragen over wat leg zaken maar ook deze zijn goed toegelicht. Kortom wij zijn tevreden. John en Remco.”
Willem
Lees verder
“Geachte Trendvloeren, Ik ben op zoek naar ongeveer 60 vierkante meter eiken vloer/planken voor het dakbeschot van mijn eiken bijgebouw. Nu is mijn vraag aan jullie hebben jullie daar wat geschikts voor? restpartijen is ook goed…. met vriendelijke groet, Willem”
Sabina
Lees verder
“Ik en mijn vriend hebben ook een vloer bij trendvloeren gekocht, en naar tevredenheid. Ook nu de vloer enkele weken ligt zijn we zeker erg te spreken de vloer is mooi en de prijs was naar ons idee erg netjes. Naar ons idee gewoon een prima bedrijf om een vloer bij te kopen.”
Bart van Es
Lees verder
“Binnen 3 dagen had ik me grenenvloer al binnen inclusief folie ondervloer en olie voor nog geen 20 piek per m2. Wij zijn er blij mee Trendvloeren bedankt.”
Saskia van der Valk
Lees verder
“Vijf jaar geleden kocht ik een massieve eiken vloer bij Trendvloeren. De voorlichting was prima en bij aflevering bleek dat ik gratis was opgeplust vsn Robuust naar Rustiek, omdat ik niet veel nodig had en dat net een restpartijtje was. Aardig! Zoals altijd als ik iets koop dat niet duur is, was ik een beetje bang dat de vloer tegen zou vallen. Het tegendeel is waar. Na 5 jaar is hij nog even mooi en nauwelijks beschadigd. Ook niet in de loop. Ik heb de vloer in grey hardwax olie. Na het leggen met de poetsmachine opgebracht en ns een jaar nog eens. Nu al 4 jaar geen omkijken naar behalve dweilen met de speciale zeep. Soms komt er een vetvlek in, die bespuit ik even met nstuurlijke allesreiniger en dan is ie weer weg. Niet alleen een mooie maar ook een topvloer dus. Trendvloeren bedankt voor de goede informatie, leuke prijs en mooie vloer!”
Ron
Lees verder
“Wij hebben net als enkele van onze buren een vloer bij Trendvloeren gekocht. Waar we zeer tevreden over zijn ook de vragen na verkoop zijn goed en helder toegelicht.”
Harrie Huisman
Lees verder
“Bedankt wij zijn heel erg tevreden met de mooie eiken vloer! Prijs kwaliteit zeker goed! Groet, Harrie Huisman”
G van Vreeswijk
Lees verder
“Wij zijn erg tevreden over de ”looks” van onze vloer. Wij hebben gekozen voor de 22cm brede eikenhouten massieve vloer met white wash. De vloer was goed te leggen volgens de leginstructie van Trendvloeren. Toen we bij het leggen van de vloer erachter kwamen dat we iets te weinig besteld hadden, heb ik Trendvloeren gebeld. Ik kon die dag de extra 5m2 ophalen! Top!”
F ter Schure
Lees verder
“Wij hebben een mooie massief eiken vloer gekocht met een greywash, deze ligt nu ca. een half jaar en ligt er nog mooi bij sterker nog hij wordt steeds mooier (kleur incl uitstraling). Duidelijke uitleg over onderhoud gekregen. Kortom een zeer tevreden klant! Ik heb onlangs ook de ondervloer gehaald bij hun voor onder het laminaat op de verdiepingen. ‘s ochtends gebeld en kon deze ondervloer meteen ophalen. En daarbij komt dat Trenvloeren bij ons om de hoek ligt top. Met vriendelijke groet Fam. Ter Schure Houten”
Mirte
Lees verder
“7 jaar geleden hebben we, naar grote tevredenheid en voor een goede prijs, bij Trendvloeren een grenen vloer gekocht. De vloer hebben we zelf gelegd en in de olie gezet. Inmiddels, 7 jaar later, zijn wij nog steeds erg blij met de vloer. Hij ligt er nog mooi in. Inmiddels zijn er lichte beschadigingen van het gebruik te zien. Ook daarvoor hebben we advies ingewonnen bij Trendvloeren. Met een goede reinigingsbeurt en een nieuwe oliebeurt is de vloer weer als nieuw.”
Patrick
Lees verder
“Goede service bij Trend Vloeren. Wij hebben een mooie vloer geleverd gekregen en zijn erg prettig geholpen. Duidelijke uitleg over onderhoud gekregen en levering verliep vlekkeloos. Kortom een zeer tevreden klant!”
familie Roos/Huizen
Lees verder
“Werden heel goed, aardig geholpen. Gingen er echt met een heel goed gevoel en de juiste spullen vandaan.”
Sanne
Lees verder
“Onlangs vloer bij trendvloeren gekocht, bij het leggen hadden we nog wat vragen welke na een telefoontje goed uitgelegd werden, ook werd de leg info die tijdens de verbouwing kwijt geraakt was direct toe gemaild. Wij zijn tevreden, mooie vloer voor een goede prijs.”
Marion
Lees verder
“eiken robuuste vloer gekocht zoals in showroom gezien, erg stoer en grof wij vinden hem geslaagd. Maar een paar extra planken om te verzagen is inderdaad wel handig. Bedankt trendvloeren. Paul en Marion”
Merit Nagtegaal
Lees verder
“Tot 2x toe een prachtige vloer gekocht. Duidelijke uitleg en goede service. We hebben er een flink stuk voor moeten rijden, maar dat was zeker de moeite waard.”
Yvonne
Lees verder
“Keurig geholpen met de keuze van de vloer, een verkoper die weet waar hij over praat. keuze gemaakt vloer gekocht levering prima verzorgt en op tijd, vloer door mijn man gelegd ziet er prima uit. past helemaal in onze kamer. Trendvloeren Bedankt.”
Jos vd valk
Lees verder
“Eindelijk een bedrijf dat duidelijk en eerlijk is. Een goed en duidelijk verhaal, ook op onze vragen kregen we een eerlijk antwoord. Wat geresulteerd heeft in een mooie eiken vloer die een fantastische uitstraling heeft. Hier gaan we zeker nog vele jaren van genieten. Zeker een aanrader voor een ieder die een eiken vloer zoekt.”
Familie van de Weerdhof
Lees verder
“Deze ochtend de vloer bij jullie opgehaald, en zoals ik je al aan gaaf vond ik het erg fijn dat je me even hielp met inladen van de vloerplanken (vanwege me rugklachten). De planken zagen er goed uit, ga er vanuit dat het een mooie vloer gat worden.”
WH de Jong
Lees verder
“Keurig netjes geholpen De vloer ligt er perfect in en ook al in de olie gezet kleur nr 9 met licht grijze waas, super mooi. Zeer goede service, ik kwam 1 plint tekort, bij het ophalen van deze,kreeg ik deze gratis mee!! Van mij een dikke 10 voor Trend Vloeren.”
Moniek van Dalen
Lees verder
“vandaag is de vloer bezorgt, de chauffeur was keurig op tijd. En de vloer zag er mooi uit, mooie stoere planken. Erg fijn dat jullie me kort voor de levering een belletje gaven, zodat ik terug kon komen van me werk. Daarom ook hierbij mijn complimenten voor de correcte afwerking.”
Chris
Lees verder
“Vloer ziet er super uit! Ook de service is goed. Persoonlijk en flexibel!”
Robin.
Lees verder
“Wij zijn ook bij trendvloeren geweest het was er erg druk, hebben dus wel even (10 min) moeten wachten. Maar werden al vlot geholpen op een leuke manier, en werd duidelijke taal gesproken. Met een beetje babbelen zijn we er samen met leuk uitgekomen. De gegeven sterren zijn dan ook voor het gesprek en het ontvangst. De rest moet nog blijken uiteraard, maar kwamen er via een collega die tevreden was dus wij vertrouwen er op dat het mooi gaat worden!”
V Sumeren
Lees verder
“De vloer ligt er in en is mooi geworden, zeker toen de olie er op zat ging hij ‘leven’.”
F. ten Dam
Lees verder
“De plinten zijn binnen, alleen is 1 plint op een hoek kapot. Dit is geen punt moet ze toch op maat zagen, maar dacht meld het even. De doos was ook kapot dus dit zal wel met transport gebeurt zijn. ps. wel bedankt nog voor jullie snelheid van leveren.”
Gerard
Lees verder
“Wij wilden Trendvloeren bedanken de robuust eiken vloer ligt nu en is echt heel stoer geworden, we snappen je advies en hebben inderdaad wat grote noesten zoals je adviseerde opgestopt.”
J. Steenbirk
Lees verder
“Bedankt voor de goede service! De vloer ligt er inmiddels keurig in! Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Wij zullen jullie zeker aanbevelen!”
Wouter
Lees verder
“Ik kan iedereen met enige zwakte voor persoonlijk contact en topservice Trendvloeren van harte aanbevelen! Het meedenken met elk budget, woningsoort en geinvesteerde tijd is dan ook perfect. Dit betaald zich de komende 20 jaar dan hoop ik ook uit in kwalitief super goede vloer. Hier ligt de eikenhoutenvloer er nu 5 dagen in en het eindresultaat is fantastisch! Tip: Zorg dat je altijd contact maakt met Bas de grote baas zelf in plaats van een van zijn verkoopadviseurs (die missen volledig het inlevingsvermogen)!”
Sven
Lees verder
“De vloer ligt er mooi in, bedankt voor de heldere uitleg en je advies Rob.”
vd Ven
Lees verder
“Onze eiken rustiek vloer is erg mooi geworden, dus bedankt! Ook het transport ging goed, hij was wel iets eerder maar heeft keurig gewacht.”
van der Boom
Lees verder
“Bij het betrekken van onze nieuwe woning hebben wij naar grote tevredenheid een mooie eikenhouten vloer afgenomen die het huis een duidelijke extra uitstraling geeft. Over de service van de verkopers en de leggers niets dan complimenten”
Nadja Hupscher
Lees verder
“(actrice en te zien geweest in o.a. de films SIMON en COSTA). Zij deed in het woonblad VT wonen de volgende uitspraken over onze jongste adviseur. Bezit: “Onze sfeer volle eiken houten vloer, destijds gekocht bij Trendvloeren waar ik door een super enthousiaste kerel geholpen ben. Eentje die in een vorig leven boom zou moeten zij geweest, zoveel hij wist van zijn vloeren.”
Roxanne Ververs
Lees verder
“Sinds 2011 hebben wij een dubbel gerookte robuuste eikenhouten vloer in onze woonkamer. Iedere dag genieten wij hier nog van, omdat het een warme en gezellige uitstraling heeft. Het zelf leggen van de vloer ging niet zonder slag of stoot, maar is het iedere zweetdruppel waard geweest. Bedankt!”
Bas van der Tang
Lees verder
“Een aangename no-nonsense manier van handelen en een prachtige grenenhouten vloer. Na een jaar was wat aanvullende informatie nodig, geen enkel probleem. Goede service!”
Ellen
Lees verder
“Twee weken geleden hebben mijn man en ik een mooie eiken ambiance vloer gekocht. Wij zijn erg goed te woord gestaan door Bas en hij heeft al onze vragen goed beantwoord waardoor wij de juiste keuze hebben gemaakt. De vloer is gisteren gelegt en het ziet er erg mooi uit.”
Scroll naar top