Altijd de laagste prijsgarantie!

Grenen vloer Den Haag

Een massief houten vloeren is ongekend mooi. Van alle soorten is de grenen vloer een van de meest gewilde vloeren in Den Haag. Dit heeft te maken met de duurzaamheid, de natuurlijk warme uitstraling en de vele afwerkingsmogelijkheden die maken dat een massief grenen vloer in veel interieurs tot zijn recht komt.

Trend Vloeren is gelegen in ‘t Goy, net onder Utrecht. Onze showroom ligt op zo’n 60 km vanaf Den Haag, een kleine drie kwartier rijden. Hier vindt u de goedkoopste grenen vloeren voor uw woning of pand in Den Haag en omgeving. Trend Vloeren koopt al het hout – eiken en grenen – grootschalig in bij zagerijen in Frankrijk. Het hout wordt vervolgens in de schaverij verwerkt. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden. We geven zelfs de laagste prijsgarantie af!

Los van betaalbaarheid, staan we in voor verantwoord bosbeheer. Bijna al het hout dat we in onze showroom verkopen, is PEFC gekeurd. Dit betekent dat de bossen intact blijven, terwijl u vele jaren kunt genieten van een massief grenen vloer voor uw woning of bedrijfspand in Den Haag.

Een grenen vloer Den Haag afwerken

Er zijn verschillende mogelijkheden om een grenen vloer af te werken. De vloer kan bijvoorbeeld gelakt worden met een dekkende of niet dekkende kleurlak, of uitsluitend met een blanke lak (glanzend of mat). Daarnaast kunt u een olie of een hardwaxolie gebruiken.

Na de houtafwerking worden de plinten aangebracht. Deze maken de vloer helemaal af. Voor het mooiste resultaat geeft u grenen plinten dezelfde afwerking als de vloer. Zo laat u een smalle ruimte optisch breder lijken. Een massief houten vloer kan meerdere keren geschuurd en afgewerkt worden. Daarom kan uw grenen vloer vele jaren meegaan – en wanneer u de planken ‘zwevend’ laat leggen, kunt u de vloer meeverhuizen naar een andere woning in Den Haag of elders.

Afwerking grenen vloer Den Haag

Een grenen vloer kan onder invloed van vocht en droogte ‘werken’. Dit betekent dat het hout in de winter kan uitzetten en in de zomer wat kan krimpen. Houdt u daarom rekening met een expansieruimte van 1,5 cm rondom de vloer en gebruik eventueel parketveren langs de muren.

Meer weten? Vraag om advies

Een luchtbevochtiger kan de luchtvochtigheidsgraad tussen de 50% en 65% houden, waardoor u het minst last heeft van het werken van het hout. Echter, ook de keuze van de ondervloer is van belang. Ondervloeren hebben stuk voor stuk specifieke eigenschappen. De ene ondervloer is bijvoorbeeld vochtwerend, een andere brandvertragend en weer een andere ondervloer is vooral geluidsisolerend. Vraag de specialist bij Trend Vloeren om advies. Zij kunnen u desgewenst in contact brengen met een professionele vloerenlegger.

Scroll naar top